Najnovšie recenzie zo sekcie Kombá
Fender Acoustasonic 90
Pridané: 21. januára 2014
(naposledy upravené 21. januára 2014)
- Výbofný zvuk.
- Neviem
Tento produkt je po vyskúšaní pre moje podmienky výborný a som s ním spokojný. Ďakujem.
Fender Mustang 1 V2
Pridané: 21. decembra 2013
(naposledy upravené 21. decembra 2013)
- veľa zvukových možností
- USB konektivita
- dobrý zvuk
Ideálne kombo na domáce cvičenie. Dá sa pohodlne ovládať cez program FUSE a má bohaté zvukové možnosti. Ušetríte kopu peňazí za nákup efektov. Reverb, Delay, Chorus a Compresor s výbornými možnosťami nastavenia. V podstate jediné dva pedály čo k tomu pripájam sú looper a POG inak naozaj vystačí na všetko. Mustang absolútne prekvapil a možno si kúpim časom aj väčší. Možnosťami je porovnateľný len Peavey Vypyr ale Peavey je drahší, no a nie je to Fender :) Tie "fenderovské" to zvuky to skrátka dokáže dokonale. No a za tie prachy? Výborný pomer cena/výkon. Jo - a cez to USB sa dá aj nahrávať.
Line6 Spider IV 15
Pridané: 17. decembra 2013
(naposledy upravené 17. decembra 2013)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- bohata výbava za nízku cenu
odporučam hlavne metalistom ja rokeri si prídu nasvoje
Fender Mustang 1 V2
Pridané: 12. decembra 2013
(naposledy upravené 12. decembra 2013)
Zakúpený v MUZIKER.sk
skvelý amp na domáce cvičenie, v spojení s PC vrazne rozšírené možnosti nastavenia
Marshall MS 4
Pridané: 3. novembra 2013
(naposledy upravené 3. novembra 2013)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- maximalna spokojnost,uplne postacujuce pre hru doma.
vyborna cena a kvalita, čisty zvuk bez šumu.
- dobry zvuk
vyborne kombo ma vyborny zvuk je vhodne aj do malej skusobne
Marshall MS 2
Pridané: 15. októbra 2013
(naposledy upravené 15. októbra 2013)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Fajn vecička za lacný peniaz.
- Perfect.zvuk,keď dáte volume naplno.
- 9V batérie sú drahé.
Na cvičenie je to super.
Nikoho nerušíte.
Yamaha THR10
Pridané: 10. septembra 2013
(naposledy upravené 10. septembra 2013)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Vynikajúce praktické kombo pre domáce štúdio, cvičenie a po pripojení na väčší aparát alebo mix aj na hru v kluboch. Je síce určený pre gitaru, ale je vhodný aj pre klávesy a na moje prekvapenie v pohode aj pre bassgitaru pri voľbe acoustic a to bez pripojenia akýchkoľvek externých zosilovačov a reproduktorov. Trieda sama o sebe.
- Zatiaľ som neobjavil žiadnu chybu.
V súčasnosti ojedinelý inovatívny produkt v tejto triede. Veľa muziky za mimoriadne zaujímavú cenu.
- Krásny, čistý zvuk, veľké množstvo funkcií
- Nič
Určite odporúčam
- Výborné kombo.
- Trochu komplikovaná obsluha.Kupoval som ho pre 14roč.chalana ktorý potrebuje zapnúť a hrať a nie otáčať potenciometrami.
Výborné kombo ale k nemu je potrebná kvalitná gitarka s výkonnými snímačmi.
Je to vyborne kombo pre začiatočnika ale aj pokrocilich gitaristou.
Ideál na doma
- Výborný zvuk, 15 Watt je ideálny na domáce vyhrávanie, vie ale rušiť aj susedov :).
- Nejasné ovládanie, slabý návod, chce to obetovať čas na tuning.
Toto kombo je ideálne pre hranie Metalu a Rocku. Poskytuje 4 módy hrania: Clean - čistý zvuk, Crunch - trošku distortovaný zvuk, Metal a Insane, (insane sa hodí na palm-muting metalové tóny), Obsahuje 6 efektov: Chorus, Phaser, Tremolo / Sweep echo, tape echo a reverb. Z týchto tvoch trojic môžete mať zapnuté dva naraz. Ďalej má potenciometer na Distortion (metalové zafarbenie - gain), basy, stredy, výšky, a Chanell Volume. Taktiež zabudovaná ladička, a blikajúci metronom. Dá sa dokúpiť pedál ktorý sa pripája sieťovým káblom - RJ-45. Hlavné napájanie je realizovane klasickým káblom pre napájanie zdroja PC.
- celkom slusny zvuk
- nenasiel som
skvela vec na stanovacky, chaty atd...
Vox MINI3
Pridané: 22. apríla 2013
(naposledy upravené 22. apríla 2013)
Zakúpený v MUZIKER.sk
V skupine prenosných/baterkových aparátov jednoznačná jednotka.
Zobrazujem 121 - 135 zo 135 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 5 6 [ 7 ]